makelaarskantoor kralingen

Wat je meeneemt wanneer je gaat kamperen

24 september 2020 Door Redactie

Het plannen van een kampeervakantie vergt veel tijd. Wanneer je gaat kamperen in het bos en niet op een camping, is het erg belangrijk dat je een duidelijke lijst maakt met wat je allemaal absoluut niet mag vergeten. Dit zijn een hoop dingen! Ga je met het gezin op vakantie? Dan komen er andere taken bij die je moet uitvoeren dan wanneer je met een groep vrienden of vriendinnen op vakantie gaat. Verder is het ook goed om te weten wat voor soort lijst je moet maken voor het type vervoer waarin je gaat rijden.

Maak een paklijst kamperen

Het is handig om van tevoren een paklijst op te stellen. Hier schrijf je precies op wat je nodig hebt. Denk aan genoeg toilet papier tot aan https://www.firecom.nl/portofoons/ voor noodgevallen. Je kunt op deze manier eenvoudig afvinken welke spullen je al hebt aangeschaft, welke spullen je al thuis hebt en welke spullen je nog moet kopen. Je kunt ook iedereen zijn eigen paklijst laten maken en één algemene paklijst maken die voor iedereen handig is. Zo weet je zeker dat niemand belangrijke spullen vergeet en dat er eventueel extra’s zijn die je met elkaar kunt delen.

Wat te doen bij je eerste keer kamperen

Ga je voor het eerst kamperen? Dan is de kans groot dat je zo goed als alles nog moet aanschaffen. Voordat je je hele budget besteed aan het kopen van nieuwe spullen, is het handig om veel spullen te lenen van anderen. Vraag eens rond in je omgeving of iemand nog kampeerspullen heeft die je kunt lenen. De een maakt van kamperen een hobby en de ander is het zat na de eerste dag en wilt zo snel mogelijk weer naar huis. Het is dan zonde om nieuwe spullen aan te schaffen wanneer je nog niet zeker weet of je in de toekomst vaker zult gaan kamperen.