Vindt jouw symposium plaats in Nijmegen?

14 oktober 2020 Door Redactie

Altijd een gezond idee, of jouw bedrijf of organisatie daar nu gevestigd is of niet. Hoewel de zaal die jij huurt natuurlijk volledig afhankelijk is van jouw wensen en eisen.

Zo moet je rekening houden met de nodige ruimte en de bereikbaarheid van de plek die jij hebt uitgekozen. Bovendien is de sfeer – zowel binnen als buiten – een stuk belangrijker dan je wellicht denkt. Ga eens goed met elkaar na waar jullie perfecte congreslocaties in Nijmegen minimaal aan moet voldoen en maak jullie keuze. Hieronder staan alvast een paar voorbeelden.

Inspyrium

Saaaaaaaaaaaaaaai!

Een dergelijke uitroep vanuit jouw publiek is natuurlijk tekenend voor het evenement dat jij met zorg hebt georganiseerd. Nou, bij het Inspyrium te Cuijk zal het zo’n vaart echt niet lopen, hoor! Dit is een groene en zelfvoorzienende plek die f*ck the average als lijfspreuk hanteert. Kies uit van alles tussen industriële hallen, een meetingroom, auditorium of een gezellige daktuin. Aan de omgeving zal het succes van jouw symposium niet liggen. Wel aan de inhoud. Verenig die met de unieke omgeving van Inspyrium en je bezoekers gaan gegarandeerd een topevent tegemoet!

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

Dat is één locatie? Ja, het hoort allemaal bij elkaar. Net als al jouw bezoekers, die je zeker weten kwijt kunt in één van de vele zalen. Van binnen en buiten oefent dit monumentale Jugendstil gebouw al een behoorlijke indruk uit op alle gasten. Kies uit de Leeuwzaal voor een evenement of presentatie met 50 zitplekken. De Concertzaal biedt zelfs ruimte aan 1800 genodigden! Daarnaast bevat dit imposante pand nog een heleboel vertrekken met capaciteiten die daar tussenin zweven.

Pathé Nijmegen

Filmpje pakken? Of toch maar een grootschalig evenement organiseren? De kop hierboven liet je wellicht twijfelen of we nou inderdaad de bioscoopketen bedoelen maar ja, dat is dus wel het geval. De verschillende zalen bieden ruimte aan een groot publiek. Bovendien heb je prachten van schermen achter je waarop je het een ander kunt projecteren! Houd echter wel rekening met de inwendige mens en las pauzes in zodat je toehoorders even naar de wc kunnen gaan. En je ze terug ziet komen met een bak popcorn.