Rooster

Urenregistratie online makkelijk gemaakt

29 november 2019 Door Redactie

Ieder uur dat je per maand bezig bent voor je bedrijf wil je zo nuttig mogelijk gebruiken. Het is daarom heel vervelend als je de uren van je werknemers moet gaan uitrekenen en ieder maand roosters moet gaan maken en aanpassen. Tamigo biedt een urenregistratie online aan, waardoor het leven als een werkgever een stuk makkelijker wordt. De app van Tamigo kan gemakkelijk de uren van je werknemers bijhouden. De werknemers loggen zelf in en uit aan het begin en het einde van een dag. De app slaat dit op. Verder kan de app ook een rooster gemakkelijk aanpassen. Dit kunnen de werknemers ook zelf doen als ze bijvoorbeeld een paar uur overnemen van een andere collega.

urenregistratie online

Waarom zou je voor Tamigo kiezen?

De app van Tamigo werkt supersnel en is super veilig. Hij is eenvoudig in gebruik op alle soorten besturingssystemen. Apple of Android geen probleem, ook kan de website gebruikt worden om in te zien hoeveel uren je hebt gemaakt en wat het rooster is.

Erg snel antwoordt via de mail of telefoon

Als je iets niet snapt aan de app? Stel je vraag dan via de telefoon of via de mail. Je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord. Tot slot kan je naast de uren dat er mensen aanwezig zijn op de website de meest gestelde vragen lezen met duidelijk antwoordt.