Super werken met mijn nieuwe 2 delige ladder

28 augustus 2019 Door Redactie

Van beroep ben ik timmerman en om mijn werk goed uit te voeren wil ik werken met een goede 2 delige ladder. Dit type ladder is ideaal omdat ik dan overal bij kan. Het tweede deel zorgt ervoor dat ik nooit meer boven mijn macht hoef te werken. Want dat wilde ik niet meer. Dan sta ik niet stabiel en dan lever ik minder goed werk af.In de afgelopen jaren heb ik al heel wat ladders versleten, maar nooit vond ik de ideale ladder. Maar hier op deze site vond ik deze wel! Fijne website trouwens om op te zoeken. Toen ik de ladder zag staan op deze site heb ik deze meteen besteld!

Werken is een feest met deze ladder

De eerste paar dagen wist ik niet wat ik meemaakte me deze ladder. Hij is licht van gewicht en heel gemakkelijk in het gebruik. Het was gewoon een feest om te werken toen ik de ladder net had. Doordat hij zo licht is, heb ik ‘s avonds op de bank ook helemaal geen last meer van mijn rug als ik een dag gewerkt heb. Mijn humeur is nu ook een stuk beter geworden. Prima aankoop!