Pet

30 juni 2021 Door Redactie

Soms kan een hoed net iets te veel zijn en bied een pet een perfecte match voor jouw outfit. Kies bijvoorbeeld voor een gave schipperspet dames die je gewoon bij hatland kunt bestellen. De schipperspet is namelijk een pet die erg modern is en door veel bekende mensen wordt gedragen. Zo zie je vaak beroemde nederlanders maar ook internationale sterren rondlopen in deze pet. Een schipperspet dames heeft veel verschillende voordelen. Kijk bijvoorbeeld maar naar het bekende foto model Gigi Hadid die ervoor zorgt dat met elke schippershoed dames haar outfit nog een stuk beter wordt. Doordat deze petten verkrijgbaar zijn in veel verschillende stijlen en kleuren bij hatland is het vrijwel altijd mogelijk een hoed te vinden die past bij jouw wensen en dan ook een goede aanschaf is.

 Outfit

Vaker krijgen we de vraag bij welke outfit een schippers pet een goed idee. Uiteraard kiezen vrouwen ervoor om tijdens andere gelegenheden deze hoed te dragen dan mannen. Bij vrouwen is het aan te raden om deze pet aan te schaffen in bijvoorbeeld opvallende kleuren. Zeker tijdens de warmere seizoenen is het een absolute aanrader om te kiezen voor een gave pet in bijvoorbeeld een oranje of witte kleur om te combineren met een mooie zomerse outfit. Ook kan de hoed zorgen voor een wat stoer tintje en zorgt het ervoor dat jij net iets gedurfder voor de dag kunt komen.

 De perfecte pet

Hoe je de perfecte schipperspet dames vindt hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen. Zo kun je kiezen voor een schipperspet dames dat is gemaakt van een warm materiaal. Dit warmere materiaal zal ervoor zorgen dat jij tijdens de winter je hoofd lekker warm kunt houden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een van de hoeden die gemaakt is van een katoen of wollen materiaal. Kortom, er zijn erg veel verschillende keuzes. Je kunt het aanbod sorteren op basis van prijs of op basis van model.