Pastoe meubelen

23 september 2019 Door Redactie

De interieurs zijn vandaag de dag nogal aan verandering onderhevig. Er is ook ontzettend veel op meubelgebied. Soms schiet dit zijn doel voorbij. Want wat wil je…Een strakke, moderne design woonstijl of juist een klassieke. Ook vintage en retro zijn tegenwoordig heel erg hip.

Pastoe meubelen hebben het binnen deze wereld altijd weer gered. Dit komt door de uitermate, doordachte ontwerpen, de kleuren, materialen en dus de hoogwaardige kwaliteit van de meubels.

Pastoe begon in 1913 met het veroveren van de meubelwereld en is daar nog steeds niet mee gestopt. Het nog immer populaire merk, zorgt ervoor dat het mee kan doen met de hedendaagse trends. In het bijzonder op kastengebied kun je het merk Pastoe zien als voorloper en trendsetter. De juiste marketing en productontwikkeling geven de kasten een onderscheidende rol. Met Pastoe haal je meerwaarde in huis.

Track in je interieur

Het track-systeem is een onderdeel van de Pastoe collectie. Een wandsysteem waar je alle kanten mee uit kunt. Flexibele onderdelen zorgen voor een geheel eigen karakter in elke kamer van je woning. De combinatie van planken, kast en display zijn niet zomaar een kast maar een afwerking van de wand waar je van alles in kunt opbergen.

Denk maar eens aan boeken, planten en een mooie verzameling beelden. Voor elk interieur geschikt door zijn variabele uitstraling.