Ontdek Amsterdam op een boot

30 maart 2020 Door Redactie

Wil je binnenkort met vriendinnen een dag naar Amsterdam? Eén van jullie is jarig, gaat trouwen of is in verwachting? Dit zijn allemaal leuke momenten om groots uit te pakken zoals een surpriseparty, vrijgezellenfeest of babyshower. Nu het mooie weer eraan komt is een boottocht door de grachten van het prachtige Amsterdam een leuk idee. In dit artikel lees je de mogelijkheden van een boottocht in Amsterdam.

Verschillende vaarroutes

Op een mooie, zonnige dag Amsterdam ontdekken op een boot is heerlijk. Samen met je vriendinnen kun je de mooiste plekken zien door een luxe rondvaart in Amsterdam. Eén van de voordelen is dat je zelf de vaarroute kunt bepalen. Er zijn veel verschillende routes waar je uit kunt kiezen. Wil je de stad en natuur combineren? Kies voor een plantageroute. Je kunt ook kiezen uit de Berlageroute tot de wallenroute. Je vaart door de markante plantagebuurt die bekend staat om de bijzondere architectuur en je komt langs de bekende dierentuin Artis. Ook kun je met de schipper een eigen route uitstippelen, die met de rest opgesteld is.

Faciliteiten

Bij een privé boot huren horen high end faciliteiten. Er is een professionele schipper aan boord, een muisstille motor en gemoderniseerde zitplekken. De brede vensters met ramen van dubbelglas laten je ultiem genieten van het uitzicht. Daarnaast is er een toilet en verwarming aanwezig en worden de boten in de zomer helemaal open gemaakt.

Hapjes en drankjes

Genieten van de hapjes die op de boot geserveerd worden. Je kunt van tevoren doorgeven welke hapjes je wilt proeven en wat je wilt drinken. Wil je daarnaast ook naar een gezellige lunchplek? De schipper kan aanmeren in de buurt van de lunchplek en wacht tot jullie terug zijn. Zo kun je een tussenstop maken en ultiem genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.