mason Garments Torino

16 oktober 2020 Door Redactie

De mason garments torino zijn zeer hoogwaardige schoenen van het bekende merk mason garments. Mason Garments is een zeer toonaangevend bedrijf dat al jarenlang de beste schoenen maakt die rechtstreeks uit Italië komen, waar ze per hand worden gemaakt. Het torino model is een model met een elegante, maar ook een stijlvolle uitstraling. Zo is het model een combinatie van zowel suede als van leer. De binnen en buitenkant van de schoen zijn grotendeels van leer, en daarnaast is de schoen ook voorzien van wat suede. Dit Torino model van Mason Garments is verkrijgbaar in diverse kleuren, en dus is de kans groot dat er wel een model tussen zit dat past bij jouw wensen en voorkeuren.

Vakmanschap

Het merk heeft kwaliteit erg hoog in het vandaal staan, en dat is dan ook terug te zien bij de schoenen. Zo hebben de mason garments torino een kwaliteit waar niet aan te tippen is, en behoren ze al jarenlang tot de top van de top qua schoenen. Het merk is opgericht in 2012 door de ontwerper Rendi Aditia. Hij wilde graag een schoen merk oprichten waarin hij zijn eigen persoonlijke interesses kon weerspiegelen. De naam Mason in het merk is dan ook een symbool die staat voor een cirkel waarin productieve individuen hun persoonlijke blik op de wereld delen, waarbij er wordt gestreefd om samen een succes neer te zetten. Het merk bestaat uit leden met diverse achtergronden, die samen een creatief collectief vormen.

Meer informatie over het merk

Het merk mason garments heeft een groot aanbod van diverse modellen en diverse maten. Zo kun je kiezen voor het Torino model, maar zijn er recentelijk ook meer andere nieuwere modellen gelanceerd waar je voor kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een model dat voorzien is van een mooie witte kleur, of ga je toch liever voor een model dat bijvoorbeeld meerde kleuren heeft? Welk model je ook kiest, je krijgt altijd de beste kwaliteit!