schoonmaakbedrijf Nijmegen

Het beste schoonmaakbedrijf Nijmegen

20 juni 2019 Door Redactie

Het beste Schoonmaakbedrijf Nijmegen is Clarity Cleaning. Dit is een bedrijf dat door heel Nederland reist om uw ramen, vloeren en meubels te wassen. Wij staan vooral bekend om onze glazenwassers die altijd klaar staan om bij u langs te komen.

Mijn ervaring met Clarity

schoonmaakbedrijf Nijmegen

Mijn ervaring met Clarity is zeer positief. Toen ik met mijn vriendin samen ging wonen zochten wij nog een ramenwasser. In de buurt konden wij er niet echt 1 vinden dus besloten we om maar een op internet te gaan kijken. Toen kwamen wij Clarity tegen. De website zag er erg goed uit een uit reviews bleek dat mensen er al erg goede ervaringen mee hadden. Wij besloten om contact met hen op te nemen en dat verliep erg goed. Toen ze langs kwamen deden ze het werk erg goed en waren erg vriendelijk. Ik besloot om een soort abonnement af te sluiten zodat ze 1x per maand langskomen. Dit vind ik erg fijn want dan hoef ik het zelf niet te doen en de prijs valt erg mee.

Contact

Neem contact met ons op via de website. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op

06-153 153  22. Mailen kan altijd naar info@clarity-cleaning.nl. Ons adres is

Vanillestraat 9, 6515 HB Nijmegen.