bscb

Grote mooie bedrijfsruimte Breda

13 december 2019 Door Redactie

Grote bedrijfsruimte Breda zijn nog beschikbaar, misschien wat voor jou of je bedrijf? Een bedrijfsruimte hebben is een belangrijk iets voor een bedrijf. Of het nou groot is voor veel werknemers, of klein voor een zzp’er, het is handig om te hebben voor klanten die langskomen voor een gesprek of overleg. Voor mooie en vooral voordelige bedrijfspanden kun je het beste naar BCSB.

Wat is BCSB?

Bedrijfsruimte Breda

BCSB is een bedrijf dat bedrijfspanden verkoopt in Breda voor een mooie toegankelijke prijs. De vele panden en ruimtes die ze verhuren heeft het bedrijf een groot genoeg aanbod voor diverse klanten. Het bedrijf verkoopt niks, maar verhuurt alles, dit kan soms wat onhandig zijn voor als een groot bedrijf zich voor lange tijd wil vestigen, maar is wel handig voor beginnende bedrijven waarvan het niet bekend is of het bedrijf het vol gaat houden of niet.

Diensten van BCSB

BCSB heeft veel verschillende diensten, zo kun je bijvoorbeeld ook alleen een postadres aanvragen voor als je nog geen fysieke plek wilt hebben voor je bedrijf, maar wel bereikbaar willen zijn voor post. Ook kun je een vergaderruimte huren, een shared office huren, een flexplek huren, een shared office huren of een inschrijfadres aanvragen. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem daarom een kijkje op de website.