houtlook keuken

Gelukkig met mijn houtlook keuken

24 maart 2020 Door Redactie

Ik ben een natuurliefhebber. Tweemaal in de week maak ik wandelingen in het bos en het meest geniet ik daar toch wel van de bomen. Ook van de levende natuur kan ik overigens enorm genieten. In mijn huis zie je ook veel natuur terug. Ik heb een aantal opgezette dieren aan de wand en zoveel mogelijk hout verwerkt in mijn interieur. Het enige wat nog ontbrak, was een houtlook keuken. Daar was ik al jaren naar op zoek. En dat was nog niet zo gemakkelijk. In Nederland kon ik dit eigenlijk niet vinden. Toen ik op vakantie was in Lapland ben ik daar ook wezen zoeken. Zelfs daar kon ik hem niet vinden. Een vriend van me, die ik ken van het wandelen, gaf me de tip om hierheen te gaan. En met succes!

houtlook keuken

In een paar uur geslaagd

Hier vond ik mijn ideale houtlook keuken. Na vijf minuten rondkijken in de showroom zag ik hem staan. Het klinkt overdreven, maar het was liefde op het eerste gezicht. Wat een uitstraling, precies wat ik zocht. De verkoper heeft mij prima geholpen bij al mijn vragen. Ik had na het plaatsen van de keuken nog een klein dingetje die geregeld moest worden, dat werd ook meteen opgepakt. Dat vind ik ook belangrijk; de garantie en de service nadat je iets gekocht hebt. Dat is hier super voor elkaar!