Emmers Bedrukken met Tekst voor jouw Onderneming

15 december 2020 Door Redactie

Een emmer is natuurlijk maar een simpel product, maar toch erg handig en belangrijk. Iedereen gebruikt wel eens een emmer, voor privé en zakelijk gebruik. Eigenlijk is in ieder huishouden wel een emmer te vinden. We doen er water in, verf of gebruiken het bijvoorbeeld voor het opvangen van afvalwater door lekkage. Je hebt ze in verschillende formaten en materialen voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig is het ook mogelijk om emmers te bedrukken met tekst. Handig en slim voor jou als ondernemer.

Waarom Emmers Bedrukken met Tekst?

Zoals ik al eerder zei, een emmer is maar een simpel product, echter kun jij een emmer als ondernemer zijnde slim inzetten. Laat jouw emmers bedrukken met tekst om jouw bedrijf op te laten vallen. Jouw personeel of jij als ZZP’er draagt dan altijd de bedrijfsnaam mee tijdens het werken. Denk aan bouwvakkers, glazenwassers, schoonmakers of bijvoorbeeld in een carwash. Verkoop jij producten om te klussen zoals gereedschap en verf? Dan is het leuk om bedrukte emmers mee te geven aan klanten, zo maak jij klanten blij en vergroot jij de naamsbekendheid van jouw onderneming. Ga op een beurs staan voor bouwvakkers of de agrarische sector en geef emmers met de bedrukking van jouw onderneming mee aan bezoekers van jouw kraam. Zo wordt ook de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroot onder andere ondernemers. Dit kan nieuwe samenwerkingen opleveren.

Hoe Werkt het en wat is er Mogelijk

De emmers wordt bedrukt met de zeefdruk techniek. Laat bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo erop zetten, of een combinatie van beide met een slogan. De druk is van hoge kwaliteit en zal niet snel vervagen. Je kunt zelf het formaat van de emmer bepalen, denk aan 12 of bijvoorbeeld 20 liter. Ook kun jij kiezen welk kleur de emmer moet krijgen, jij controleert voor het bedrukken altijd het resultaat voordat het bedrukken ook echt gaat beginnen.