Boilermarkt

Een 10 liter boiler voor in de keuken

17 november 2020 Door Redactie

Warm water wil je altijd zo snel mogelijk hebben. Vooral in de keuken is warm water iets wat je zo snel mogelijk wilt hebben, vooral als je de afwas met de hand doet omdat je bijvoorbeeld geen vaatwasser hebt. Maar toch is het altijd maar wachten op het warme water. Ondertussen komt er veel koud water uit de kraan, en dat wordt meestal ook meteen weer weggespoeld. Dit levert natuurlijk veel waterverspilling op, en dat is natuurlijk onnodig. Gelukkig is er een manier om dit te voorkomen. In de keuken kan je een 10 liter boiler laten plaatsen, een boiler zoals deze zorgt ervoor dat het warmwater probleem opgelost word.

Veel verschil

Een 10 liter boiler is een dus een handig boiler om snel warm water te kunnen krijgen in de keuken. Vooral als je een vaatwasser hebt, maar ook met de hand afwast is zo’n boiler perfect. Maar wist je dat er ook andere opties zijn qua boilerinhoud. Het ligt er namelijk maar net aan aan wat je nodig hebt. Kijk hier maar eens na:

  • 5 liter boiler

Een 5 liter boiler is handig als je een vaatwasser hebt, maar de kraan toch snel warm wilt laten worden. Met deze mboler wordt er ook aangenomen dat er geen tot bijna geen afwas met de hand wordt gedaan.

  • 15 liter boiler

een 15 liter boiler is het beste om te nemen als je niet beschikt over een vaatwasser en alleen maar met de hand afwast.