verkoop assurantiekantoor

De verkoop assurantiekantoor

6 februari 2020 Door Redactie

Denk jij aan een verkoop assurantiekantoor en ben je op zoek naar een koper? Dan is het slim om een partner in te schakelen die hier verstand van heeft en neem contact op met Confidentia. Door onze ervaring weten we precies hoe we assurantiekantoren kunnen verkopen. Wij willen jou graag helpen bij het verkopen van jouw assurantiekantoor voor een goede prijs. Wij hebben een groot kopers bestand die het graag van jou willen over kopen.

Wat komt er kijken bij de Verkoop assurantiekantoor

verkoop assurantiekantoor

Wij van Confidentia kopen en verkopen assurantiekantoren en -portefeuilles. Heb jij hier ook interesse in neem dan contact met ons op. Voor het verkopen van een assurantiekantoor heb je veel kennis en ervaring nodig. De waarde moet bepaald worden en er moet onderhandeld worden. Door onze ervaring kun je dit aan ons overlaten.

Het verkopen van een assurantiekantoor?

Ben jij op zoek naar een ervaren verkoper voor jou assurantiekantoor dan zijn wij jouw partner die je kan helpen. Wij hebben al veel verschillende assurantiekantoren verkocht en willen ook graag jouw portefeuille voor een goede prijs verkopen. Wij zorgen dat de informatie die jij aan ons geeft vertrouwelijk blijft en niet in verkeerde handen terecht komt. Wij hebben een groot bestand met potentiƫle kopers die graag jouw assurantieportefeuille willen kopen.