De 3 tips hoe jij alles uit de sale haalt

2 maart 2020 Door Redactie

Ben jij een echte shopaholic? Dan wil je het meeste halen uit je zuur verdienden centjes. Maar hoe doe je dat nu? We hebben de 3 belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet. Hierdoor loop je er elke week netjes, modieus en fris uit. Ben je benieuwd hoe? We vertellen het je graag.

Kijk buiten het seizoen

De winter begint en je wilt nu eindelijk weer eens mooie lekkere warme truien of vesten kopen. Fout! Daar ga je direct al de fout in. Op het moment dat er veel vraag naar een bepaald product is (vraag en aanbod) staat de prijs op zijn hoogst. Daarom is het helemaal niet verstandig om juist op dat moment iets te kopen. We hebben daarom een van de handigste tips voor je om rekening mee te houden. Koop daarom pas op het moment dat het seizoen voorbij is. Want…de prijzen zijn dan op zijn laagst. Op het moment dat er geen vraag meer is naar producten worden de producten in de sale gegooid. Tijd om toe te slaan en zo twee keer zo veel voor jouw geld te kopen. Shoppen buiten het seizoen om dus!

Oude collectie

Ben jij iemand die altijd het nieuwste van het nieuwste moet hebben? Denk aan de allernieuwste Iphone of de nieuwste tv? Dan ben je ook het duurst uit. Stel je wilt weer eens nieuwe schoenen kopen. Dan hoef je toch niet perse de nieuwste collectie te hebben? Daarom koop je bijvoorbeeld van Bommel sale op het moment dat de nieuwe collectie uit is. Want, jij gaat hier een hoop Euro’s mee besparen.

De oude verkooptruc

Stel je bent op zoek naar een nieuwe tv en je gaat weer eens ouderwets langs bij een fysieke winkel van bijvoorbeeld een BCC. Ga dan op het eind van de dag en niet op het begin. De verkoper heeft een target die hij graag wilt behalen. Op het moment dat jij als een van de laatste winkelende bezoekers de winkel in stapt ruikt hij zijn kansen. Hierdoor heb jij een machtspositie om te onderhandelen over die tv die je zo graag wilt. Een win-win situatie creëer je!