Bedrijfsuitjes om voor te stellen op jouw werk

28 februari 2020 Door Redactie

Het is lang geleden dat je wat leuks hebt gedaan met je collega’s. Jij kan diegene zijn die met een leuk idee komt na het lezen van dit artikel. Een bedrijfsuitje is super belangrijk. Jullie kunnen allemaal even ontspannen en elkaar écht leren kennen.

Songfestival

Is zingen wat voor jullie? Kies voor het songfestival bedrijfsuitje! Bij deze ontdekkingstocht wandel je door alle hoogtepunten van Rotterdam inclusief songfestivalquiz mét geluidsfragmenten en een goodybag. Een super leuke manier om Rotterdam te leren kennen. Bezoek de iconen zoals de moderne Markthal, het bijzondere design van Centraal Station, de spectaculaire Skyline, de historische Oude Haven, de hippe winkelstraatjes en prachtige stadsparken. We combineren de geschiedenis met de positieve veranderingen die Rotterdam heeft ondergaan om te zijn wat het nu is; een gastvrije moderne stad mét een hart. Klaar om iedereen hartelijk te begroeten!

Escaperoom

Wie is de meeste intelligente van jullie allemaal? Ontdek het in een van de escape rooms. Je wordt een uur lang opgesloten in een soort puzzelkamer. Naarmate je één voor één de puzzels oplost kom je dichter bij de ontgrendeling van de kamer. Maar let op! Je moet binnen een uur de kamer uit zijn anders heb je verloren.

Lasergamen /paintballen

Zijn jullie allemaal een beetje sportief aangelegd? Ga dan laser gamen of paintballen. Heel leuk en intensief om te spelen. Bij laser gamen is het de bedoeling om met een laser van je wapen een tegenstander te raken. Je speelt in teams en wie de meeste punten hebben als team aan het einde van de 20 minuten speeltijd, die wint! Bij paintballen gaat het ook ongeveer zo. Daar doet het meer pijn als je wordt gerakt. De paintbalwapens schieten kleine balletjes met verf en die kunnen soms hard aankomen.