KMA

Ahrend bureaustoel kopen?

13 november 2019 Door Redactie

De Ahrend bureaustoel is de Ferrari onder de bureaustoelen. De meubels van Ahrend zijn namelijk zodanig ontworpen, dat deze een optimaal comfort geven. Hierdoor zit je niet alleen lekker te werken, maar is het ook nog eens zo dat het lijf niet onnodig belast wordt. Een ander bijkomstig voordeel is dat door hoge mate van ergonomie ook nog eens de productiviteit en de arbeidssatisfactie doet verhogen. Met een prachtig design en alle andere voordelen kan je wel stellen dat je met de Ahrend bureaustoel werkelijk een topproduct in huis hebt!

Ahrend bureaustoel

Nieuw, 2e hands of refurbished

Naar gelang het budget is de Ahrend bureaustoel niet alleen nieuw, maar ook 2e hands of refurbished te verkrijgen. Een nieuwe Ahrend bureaustoel spreekt natuurlijk voor zich. Hierbij hoort natuurlijk de beste garantie en service die je je maar kunt voorstellen. Refurbished wil daarentegen zeggen dat de bureaustoel volledig gerevitaliseerd is. De stoel is niet alleen gereinigd, maar ook nog eens op belangrijke en vitale onderdelen gerepareerd en gerestaureerd. Dit past natuurlijk ook bij de huidige tijdsgeest waarin duurzaam toch wel het sleutelwoord is. De 2e hands Ahrend bureaustoelen worden veelal enkel gereinigd en optisch weer in goede staat gebracht. Hierin vind je wel enig verschil in aanpak  en werkwijze bij de diverse aanbieders. 

Ahrend

Onmisbaar

Je ziet maar, de perfecte bureaustoel is tegenwoordig onmisbaar in kantoor-land en eigenlijk mag daarin eigenlijk het beste van het beste niet in ontbreken. Natuurlijk kom je dan alleen maar uit bij de Ahrend bureaustoel die werkelijk alle aspecten van ergonomie, comfort en design in zich heeft.